Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.05.2017 13:17 - Смразяващи коментари под новината за атентата в Манчестър
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 7762 Коментари: 22 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Някои от българите отново се проявиха, коментирайки една трагедия...

Прочети нататък >




Гласувай:
7



1. blackpredator - Бог да прости тия деца!
23.05.2017 15:45
но се чудя, как тъй за сравнение не постна коментарите под новините за атентатите в Афганистан, Сирия, Ирак, Либия, Пакистан
щото новините за там ги няма, а жертви-деца и аллах, и Бог дали
не съм и чел ти да напишеш постинг /като мен/ за тригодишната "Света мъченица от НАТО - Милица, ДЕТЕ"
май Мамка му, разделяш атентатите и сяка детска смърт на добра и лоша
и коментарите под нея...
а смърта на тия деца, тежи на съвеста на всичките британски правителства....
и на съвеста на шибания ЕС
Америка не я броя
кметът на Манчетър щял да прави тая вечер бдение
да го направи на Даунинг стрийт
иначе "жю суита" още много килограм.....
цитирай
2. vencivaleri1951 - Юри,
23.05.2017 19:19
в никакъв случай не подкрепям бликащата радост в постнатите от теб коментари, но като извадим емоцията, грубия изказ ще видим, че в тези коментари има и много истина.
Ужасно е да загиват деца, но ужасно е да загиват и арабски и латиноамерикански, и руски и балкански деца. Обясни ми логиката в унищожаването на различни държави
с алибито , че спасяваш тези държави от тиранин. Вярва ли някой на тези приказки, а и пука ли им на англоезичните дали им се вярва или не. В тях са парите/ограбени от цял свят пари/, военното превъзходство, медиите, васалните политици...К, во им пука за милиони избити , прокудени или бездомни в арабския свят. К, во им пука, че катадневно загиват стотици деца там. Не им пука ако мен питаш и за загиналите млади хора в "Манчестър арена". Тези смърти, а и следващите които ще се случат предварително са калкулирани в цените на енергоносителите, в цените на бомбите които утре ако им скимне могат равнодушно да пуснат отново над София. Ако им се връзват финансово нещата могат да повторят Хирошима и Нагазаки ...могат да набият на кол/Кадафи/ или обесят когото поискат. Правили са го във всяка точка на света и ще го правят докато хората не въстанат срещу тази арогантност.
Горко на "почернените майки", но не само на британските. Горко и на майката на самовзривилия се младеж. Той е извършил едно пъклено дело, но не по малко пъклени са действията на тези които устроиха тази глобална касапница. Атентаторът уби над 20 души, вероятно е осакатил още толкова, но плати и цената на акта с живота си. Виновните за смъртта на милиони обаче тук на Земята няма да платят, а ще им плащат за тези смърти. Те са зад зидовете на луксозните си имения, зад железните стени на трезорите си и смятат...
Смятат какво ще заприходят за катадневните смърти които предизвикват
цитирай
3. raders - Няма никакво оправдание убийст...
23.05.2017 20:44
Няма никакво оправдание убийството на деца и е без значение вината на политиците. Мерско е да се обясняват причините за този или онзи атентат по такъв елементарен начин, оправдавайки извършителите, които най-често са ислямистки убийци. Засрамете се!
цитирай
4. podvodni - Както казваме ние, Българите - к...
23.05.2017 21:54
Както казваме ние, Българите - каквото почукало такова се и обадило. А в една дебела книга, един пич ясно е казал - Който се е ветрове ще жъне бури. Колкото и нелицеприятни да са коментарите, то те са плод на политиката на англо-саксонският свят към България от столетия на сам та до ден днешен.
Одобрявам и съм ЗА подобни коментари. Защото е крайно време да покажем зъби и английска безчувственост към Запада.
И стига сме лицемерничели ! Запада и англо-сакса не проявяват никакво съчувствие към никого. Само дребна пресметливост в собствена изгода. При тях отвръщането с добро е слабост от която се възползват.
Време да спрем да си подлагаме бузите. Днешната епоха е на принципа - око за око зъб за зъб.
Това е простата истина ! Ако искате я приемете, ако искате - НЕ ! Това си е лично ваш проблем !
цитирай
5. saanki - щТо му четете....лиготиите на бай юри..
23.05.2017 22:55
а той, мълчи блажено...
като...пу.ка в нови гащи..
както казва моят френд Мастър Стар.
подводен, като виден конспиролог,
имаш сериозна лексикална грешка..
сега е Епохата на подлагане..на бузките на Дупе та та...
справка/ вж автора
цитирай
6. alchemist - Задавам си въпроса, защо взривяват ...
24.05.2017 06:54
Задавам си въпроса, защо взривяват концерти, метро, гари, където са обикновените хора? Защо не удрят банки, кметство, корпоративни офиси ? Както беше по време на добрия стар тероризъм?

Бог да прости хората, но не и политиците!
цитирай
7. raders - Идиотско е да се измислят полити...
24.05.2017 08:38
Идиотско е да се измислят политически мотиви за едно такова убийство по чисто религиозни съображения, както правят умниците по-горе. Напомням им на тези говеда, че всички терористични актове се извършват от ислямисти и с викове "Аллах акбар", а не примерно: "Долу американския империализъм!". Тези терористични актове се извършват безогледно по всички европейски страни, включително България, включително Русия /която обожавате/, така че престанвете да демонстрирате по всеки повод категоричния си идиотизъм. Не, че оправдавам американците за техните инфантилни изпълнения в Близкия изток, но тези терористични актове се дължат определено на мерската същност на исляма. И той трябва или да бъде променен изцяло /ако трябва да се избръснат брадите на ходжите и пренаписан корана/ или забранен поголовно по целия свят. Това е една агресивна и античовешка религия, насаждаща омраза, която не трябва да бъде толерирана в този и вид. Иначе терористичните актове ще продължат, дори да я няма Америка /което много ви се иска/.
цитирай
8. luky - !!!
24.05.2017 08:38
Идиотски коментари колкото щеш и това място не е изключение. Колкото и да чукаш по българската тиква, все на кухо кънти, Мамка му!
цитирай
9. vencivaleri1951 - Във времето на добрия "стар тероризъм"
24.05.2017 08:51
alchemist написа:
Задавам си въпроса, защо взривяват концерти, метро, гари, където са обикновените хора? Защо не удрят банки, кметство, корпоративни офиси ? Както беше по време на добрия стар тероризъм?

Бог да прости хората, но не и политиците!


не е имало такива масови струпвания и прояви. Охраната в банки, учреждения, имения...е съвсем различна от тези в метрото, площада, концертната зала-политици и банкери са далеч по "ценни" от "обикновените " хора. Представи си гръмнат президент, премиер кой ще получава съболезнователни програми, кой ще поведе шествията " Аз съм Шарли, Париж, Брюксел, Лондон..." А око гръмнат някой банкер или борсов спекулант кой ще плаща грантовете на медии, пропагандатори , които да ни обясняват колко лоши са радикалите, как са се появили от нищото, и как не трябва да се страхуваме от тях не обръщайки внимание на периодичните кървави атентати или не дай си Боже да почнем да търсим причинно следствена връзка и от там отговорност. А грантовете работят добре. И то е видно от статията която коментираме. Авторът , който е интелигентен и свестен човек е "захапал въдицата" на това което днес се нарича хибридна война. За него всичко е ясно-лоши са радикалния лош ислям / добрия радикален ислям е например този който "коли" в името на свалянето на Садам, Кадафи, Асад или пък взривява в Питер и Москва/ и бойците му, а Западът е жертва. Авторът не смее и да помисли, че нищо друго не може да очаква от деца заченати и израсли в срутени от бомби домове, сред кръв, смърт и насилие на близки и познати освен омраза и жажда за мъст. Същата омраза и мъст изпитва и този който натикан в "ъгъла" без никакъв шанс за промяна -нито за него, нито за евентуалните му потомци... Тези които държат в трезорите си артефакти , културни шедьоври от различни епохи...прокламират религиозни ценности нито за миг не се замислят за това, че общо взето революционните промени, затриването на империи или смените на обществено-икономически системи е ставало винаги от онеправданите.
И ако преди се говореше, че ни изклаха тези в които не тече "синя кръв", после тези с калпаците и цървулите днес защо ни е чудно, че светът се променя от "босите с чалмите" То не е и новина. Още през 60те се появиха теории и прогнози за това, че маргинали и други от Ъндърграунда ще променят системата. То и в Библията можеш да прочетеш и разбереш , че можеш да откраднеш овцете, жената, роба на някого, можеш да го убиеш дори, но винаги има Видов ден. Боя се че този Видов ден за самодоволния Запад настъпва
цитирай
10. vencivaleri1951 - Не говори глупости
24.05.2017 09:33
raders написа:
Идиотско е да се измислят полит


не познаваш исляма. В името на Христа също са водени войни, инквизирани и убивани множество хора.
И как не искаш да разбереш, че никой тук от коментиралите не подкрепя терора, погубването на хора/независимо дали са деца или възрастни/, но някои от нас се опитват да потърсят и причините за това кърваво безумие. Да в Европа гинат без вина стотици, но в арабския свят са милиони и в последното Европа и САЩ играят основна роля. Не говори за неща които не си видял и не знаеш. Беше време когато можеш да се разхождаш в Триполи, Багдат, Дамаск абсолютно безопасно денем и нощем с каквито и да е ценности в себе си. Нещо повече, дори да си забравиш нещата/пари, накити и прочие/ или ще ги намериш на другия ден там където си ги оставил, или в най близкия полицейски участък-не е изключено и в къщи да ти ги донесат. Там нямаше/и няма/ домове за сираци, болни или възрастни хора. Терминът изоставен човек не съществува. Мога още много да говоря, но едва ли ще "чуеш".

Накрая ще кажа, че когато двама се бият, карат или си правят други лоши неща виновен е по умния и по силния-на него му е далеч по лесно да прекрати боя или свадата. А и от гледна точка на законите в Османската империя нашите най-тачени хора също са терористи. Индийците и американците също са били "лоши хора" за англичаните съвсем доскоро според историческата периодика. Ние българите сме гърмели банка/хайде там нощно време/ и търговско-пътнически кораб и с тези актове сме се гордели. Казвам просто , че по много "тънък лед " стъпваме когато еднозначно определяме кой добър, кой лош.

Едно е сигурно-търсения и публичен терористичен акт е в повечето случаи дело на онеправдания и слабия. Цинично , но вярно Тръмп ги нарича неудачници тоест безкъсметници /удача -късмет на руски/

Тоест нямат късмет че са се родили в територии богати на енергоносители или удобни за инфраструктура за преноса им, и не маловажно-в близост до Израел

цитирай
11. kanibal - такива гнусни коментари пишат само ...
24.05.2017 09:50
такива гнусни коментари пишат само представителите на една отвратителна порода, за които евросъюзът е шибан, путлер - бог, а вместо гени имат руска урина.
путиноидите бе.
цитирай
12. kanibal - Идиотски коментари колкото щеш и ...
24.05.2017 09:53
luky написа:
Идиотски коментари колкото щеш и това място не е изключение. Колкото и да чукаш по българската тиква, все на кухо кънти, Мамка му!



да, блоговите путинопитеци, за които над всичко е путландия, е невъзможно да не осерат и тук.
цитирай
13. kanibal - Някои от българите отново се про...
24.05.2017 09:55
Някои от българите отново се проявиха,

авторе, путиноидите не са българи, знаеш го отлично
цитирай
14. vmir - Завиждам ти за благородството да четеш психопати.
24.05.2017 10:16
Иска ми се да бях толкова грижовен като теб, но нямам време за изметта в блога.
цитирай
15. kanibal - горепосочената измет се кланя на тоя сатана
24.05.2017 10:35
"По повод на ужасяващата трагедия в Манчестър криминално проявеното лице и международен терорист Владимир Путин е изпратил съболезнователно писмо до правителството на Обединеното кралство.
Това може да бъде определено само по един-единствен начин-изключителна наглост и невероятно двуличие.
Може би той е пратил подобно писмо и до близките на Немцов и до ръководството на Украйна за избитите украински граждани и на жителите на Крим.
Нека не забравяме, че най-терористичната организация е КПСС. През годините тя е сменяла името си многократно, но не и същността. Не бива да забравяме и откъде това нищожество влезе в политиката-от най-терористичната част от КПСС, наречена КГБ.
Интересно ми е дали би се извинил на Унгария, Чехия, Словакия, Полша, България, Куба и всички оснали държави, на които СССР и Русия са организирали терористични организации за проливане на кръв, за държавни преврати и за пречупване на човешките стремежи за свобода и достоен живот.
Не си мислете, че ще го направи.
Мухата не може да събира мед. А и не иска.
Мухата може и иска само едно-да кацне на лайното и след това на теб, за да те омърси и разболее."
цитирай
16. blackpredator - хаха
24.05.2017 12:36
гетюпитеците полигор, вмир и лукчо, нечленоразделно измучели
айде кратунковци, тук не ви е зоопарка...
цитирай
17. vmir - Не може без Шареното пиле, което мечтае да бъде черен хищник
24.05.2017 12:58
и да впряга граждани в бащината си магарешка каручка. Това е таванът на светогледните въжделения и мечти на всеки бездарен селяндур, направен гражданин единствено, за да излъчва простотия на поразия.

Психопатия и делюзии без край...
цитирай
18. podvodni - Ха-ха-ха какъв ислям бе ? Какъв &...
24.05.2017 13:19
Ха-ха-ха какъв ислям бе ? Какъв "Алах акбар" ви гони? На 22 май в 22 часа 22 жертви. И то на концерт на Ариана Гранде - Голямата Арийка ако не знаете какъв е превода на името. В Англия - най-полицейсктата държава и леговище на Короната.
Баси, 9/11 ряпа да яде.
цитирай
19. saankii - 15. vmir - Завиждам ти за благородството да четеш психопати.
24.05.2017 13:56
А,ти цяла година ли го мисли твоя „отровно зелен“ гущерски постинг..
да те светна само, тъй като това ми е второто образование..
за един Психолог е нужно само да ти види..ник името,
и стойката на „ малкия Войник“ и да ти направи Психопортрет
за следващата спирка ..Психиатъра..
всички малчовци има/те комплекс за Величие...
може ли да подадеш сега и твоето мнение по Темата,
колегата подводни ще те ориентира във Фермата на
глупавите и грухтящи прасета ,кой, кой е...
ти си, войнолюбивоНемиролюбив ?
/юлия
цитирай
20. vencivaleri1951 - То да се пише е похвално, но трябва малко и да се чете
24.05.2017 14:05
kanibal написа:
"


Да обвиняваш КПСС и предшественицата и Болшевишката партия в склонност към тероризъм значи не познаваш историята на КПСС , както творчеството и биографията на създателят им-Ленин. А той е оставил десетки томове публицистика.
Братът на Ленин е отсъден на смърт и екзекутиран за участие в убийствен атентат
По късно Ленин ще стане върл противник на анархизма и политиката на подполен/нелегален/ терор. И тук не става въпрос за някакво човеколюбие или християнски ценности, а за присъщия му прагматизъм-нещо което никой не му е отрекъл. Той публично е изразил в речи и написано за вредата от терористичните актове. В сбит вид казва следното:
Показните атентати настройват обикновените хора срещу извършителите им и превръщат жертвите в мъченици макар някои от тях да са извършвали приживе най-отвратителни престъпления.
Когато пише, че на "белия терор , трябва да се отвърне с червен такъв" тук се има предвид не за нелегален терор , а явен и дори търсен. И казва, ако те съсичат ескадрон, ние ще посечем армия... Това и става стратегия на т нар военен комунизъм който е страшен...много по страшен от бомбаджийските истории на анархистите, но това е друга тема. СССР под ръководството на КПСС е участвал в различни войни и резки геополитически движения, но няма исторически достоверен терористичен акт в своя актив. Впрочем Ленин на практика умира от извършения атентат срещу него.
По принцип слабият и униженият прави атентати. Нито СССР, нито КПСС са с подобно самочувствие. Не е с подобно самочувствие днес и Русия-тя е жертва на атентати, а не атентатор. Русия след САЩ е втората страна по жертви след терористични нападения. Може би заради това и тя взе адекватни мерки като американците и днес не е толкова уязвима като преди години. Европа се подведе по насадената от враговете и филантропия и проблемите и тепърва започват. Който не го разбира това е или слепец или мазохист
цитирай
21. milady - https://youtu.be/X_h1ERel5RI
24.05.2017 14:12
ето още едно мнение ..
ако благоволи автора на този блог..
благодаря!
юлия
цитирай
22. doktora757 - Зад атентатите в Манчестър, Париж, ...
27.05.2017 13:35
Зад атентатите в Манчестър, Париж, Германия и на други места в ЕС стоят западни тайни служби направлявани от задкулисието!....... Нахлуването на тълпи от нелегални имигранти и целенасоченото инфилтриране на терористи от ИДИЛ, Ал Кайда и др. терористични групировки в Европа също е тяхно дело и обслужва единствено целите на задкулисието, банкерската мафия и глобалистите/синархисти - жадуващи за световна диктатура. Терора над обикновените хора е тяхното оръжие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469603
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол