Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2017 03:08 - ДА БЯХТЕ СЕ МАЛКО ЗАСРАМИЛИ
Автор: lazarlalev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
            ДА БЯХТЕ СЕ МАЛКО ЗАСРАМИЛИ
            

                   
















Вие избрахте изданието на BG VOICE за САЩ. Искате ли това да бъде вашето основно издание? ДА | НЕ
 

ИЗДАНИЕ:  САЩ  |  КАНАДА
Facebook
Twitter

    НАЧАЛО
    ИМИГРАЦИОННИ
    ВИДЕО
    ВАШИТЕ ПАРИ
    ИНТЕРЕСНО
    ХАЙ-ТЕК
    АВТО
    ЗДРАВЕ
    МАЛКИ ОБЯВИ
    CONTACTS

 
Горещи теми

    ИЗБОРИ 2017
    
    Имиграционна реформа
    
    Оскарите
    
    Масов арест в Чикаго
    
    BG Училища САЩ&Канада
    
    ИЗБОРИ САЩ
    
    Сагата "Св.Иван Рилски"

22.05.2013 г.
Истинското наследство на най-мразения политик– ВЯРНО, ПО ОМРАЗА И НЕНАВИСТ БИЕ ВСИЧКИ РЕКОРДИ НА БЪЛГАРСКАТА УПРАВЛЕНСКА ГМЕЖ!
Правителството му изкара България от дупката,– КАКВА ДУПКА, БЕ, СОРОСОВО ИЗЧАДИЕ, ЖИВЕЕХМЕ СИ В ИДИЛИЯТА НА "ЧИЧОВЦИ" И "БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ". В ДУПКА Е БИЛ "МУРГАВИЯТ", НАТИКАН ТАМ ОТ ДЯВОЛИТЕ С ВИЛИТЕ. вкара страната в НАТО и ЕС и премахна визите за Шенген –НАЛИ СЕГА ОТ ТАМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ И ДР. ПРЕЗ ГЛАВА БЯГАТ.

"Когато в гората падне вековен дъб, но наоколо няма хора да слушат, произвежда ли се грохот? Или грохотът се появява само тогава, когато има кой да го чуе?"-     ЧУВАМЕ, ЧУВАМЕ, КОСТОВЦИ ПРЕГРАКНАХА ОТ КРЕЩЕНЕ. Въпросът е зададен в началото на XIX век от британския философ-емпирик Бъркли като пример за това, че можем да сме сигурни в съществуването само на онова, което виждаме и чуваме. – ВЯРНО, МУРГАВИЯТ НЕ СКРОМНИЧЕШЕ, КЪДЕТО СВАРИ СЕ ТИКАШЕ НАПРЕД, ЗА ДА ИЗТЪПАНЧИ ЛИГАВАТА СИ ЕХИДНА ФИЗИОНОМИЯ.

Миналата седмица падна най-големият български политик - Иван Костов. Това променя всичко; но засега останалите политици се държат, все едно нищо особено не се е случило. Очевидно се надяват, че ако се правят, че не чуват тътена, то и последващите го политически земетръси ще ги подминат. Няма.- ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОКРАЙ ВЕРЕН ПАСАЖ НА  ДОБРЕ ПЛАТЕНИЯ КОМЕНТАТОР.НО ДАНИ СПАСИ НАДЕЖДИТЕ.
Увеличаване
Увеличаване
Увеличаване

...Преди точно десет години интернет прохождаше и затова все още имаше смисъл да се ползват хартиени вестници. Наех студенти да изрязват вестникарски материали и да ги сортират по папки. Когато две години по-късно зарязахме тази работа поради развитието на интернет, събрахме папките за изхвърляне. Най-дебелата се оказа озаглавена "Костов яде деца".  – Е, ПРЯКО НЕ, ХРИСТИАНИН И ВЕГЕТАРИАНЕЦ.  НО КОСВЕНО, НАМАЛЯВАЙКИ ДОХОДИТЕ НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ  ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТНО  ИМ  – ДАЛЕЧ ЛИ Е ТОВА ОТ КАНИБАЛИЗМА? Дори на студентите бе направила впечатление всекидневната, провеждана без прекъсване, година след година, канонада по бившия министър-председател. – ЗНАЧИ ЗЛЕ СИ ОБУЧАВАЛ СТУДЕНТИТЕ: НА ЗАТВАРЯНЕ ОЧИ ПРЕД ФЛАГРАНТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Оттогава светът се промени напълно. – Е, В КЛИШЕТАТА СИ МАЙСТОР. ДОБАВИ ОЩЕ ЕДНА ЩАМПА "СВЕТЪТ НЕ Е СЪЩИЯТ". Никой не сортира вестникарски изрезки например. В цялата тази промяна обаче продължава да има една константа: Иван Костов е виновен за всичко. – И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО. През пролетта на 2009 година мислих, че дъното е стигнато с твърдението на тогавашния президент Първанов, че именно Костов е виновен за взривовете в голям военен склад. – А В КАКВО ОТ ВСИЧКИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ БЕЗОБРАЗИЯ НЕ СТЪРЧИ ПРЪСТА НА ИВАН КОСТОВ?

Това обаче не се оказа никакво дъно ,– ИМА СИ ХАС, КОЛКО ОЩЕ ДЪНА ИМА НАДОЛУ – защото в началото на 2013 година - 12 години след като напусна властта - пак Костов се оказа виновен, този път за надутите сметки на тока, изкарали хората на улицата.– Е ПА ТУК НЯМА КАК ДА  Е НЕВИНЕН! НАЛИ ДЪРЖИ КОНТРОЛЕН ПАКЕТ АКЦИИ  КАТО ПРЕМИЕР, ОСТАВИЛ ТАКОВА НАСЛЕДСТВО. Израсна цяло едно поколение, което има доста смътна представа кой е той и какво е правил.ЩО ГО НЕ ПРОСВЕТИХТЕ БЕ, КОСТОВЦИ. Но твърдо знае едно:

трябва да бъде мразен - ТОЙ Е МРАЗЕН СПОНТАННО, БЕЗ НЯКОЙ ДА ПОДУЧВА ПОКОЛЕНИЯТА.–

Тази фиксация прави така, че всички други политици от 90-те са забравени.НЕ СА И НА ТЯХ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. Студентите първокурсници, когато се появят при мен, носят в главата си следното резюме на новата българска история: "Управляваше Тодор Живков, после го свалиха и дойде Иван Костов." – ДА, НО  ИВАН КОСТОВ НЕ ПЕЧЕЛИ ОТ СРАВНЕНИЕТО С ТОДОР ЖИВКОВ.

Допреди няколко години начинаещите студенти имаха и отчетлива черно-бяла картинка, очевидно набивана им в главите в домашна обстановка: Живков - добър, давал на народа; Костов - лош, взел всичко на народа.  - Е, ТУК ДА, НЕ Е ВЕЧЕ КЛИШЕ, А САМАТА ИСТИНА: ЖИВКОВ ВСЕ ПАК НЕЩО ДАВАШЕ, А КОСТОВ ВСИЧКО ВЗЕМАШЕ. ЗА НАС УСПЕХ Е, ЧЕ СМЕ ЖИВИ!Днес "игрек поколението" е по-софистицирано и знае, че Живков не е "добър" -АМИ... Но Костов продължава да е лошият.–АНДЖАК –  ДА НЕ СИ КРИВИМ ДУШАТА, ДОБЪР ИЛИ ЛОШ, СЕГАШНИЯТ РЕЙТИНГ НА БАТ ТОШО СЕ ПОВИШИ, ДОКАТО, ВАШ Е АКЦЕНТЪТ Г-Н СОРОСОВЕЦ, "КОСТОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЛОШИЯТ".  Всичко се изсипва върху Костов по простата причина, че той е най-големият.СОРОСОВЕЦЪТ НЕ СКРИВА ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ НА ТОВА "ГОЛЯМ". ДА СИ ГО КАЖЕ НАПРАВО "ГИГАНТ". МАЛКО ДА НИ РАЗВЕСЕЛИ. А е най-големият, защото именно нему дължим, да речем, простичкия факт, че България е член на ЕС и НАТО - за разлика от Македония и Сърбия примерно, да не говорим за Русия и Беларус След разрухата, донесена от Жан Виденов - спомнете си как вестник "Дума" публикуваше рецепти за затваряне на хляб в буркани - нямаше никакви гаранции, че България изобщо някога ще се възстанови. Само три години по-късно обаче не само се беше възстановила, но и бе призната за отговаряща на критериите от Маастрихт – УРА, МЕГЛЕНА КУНЕВА ДОЙДЕ ТУК КАТО РАДЕЦКИ – "С ГРЪМ", т.е. годна за членство в ЕС. Костов направи това, не някой спасител, цар или месия. КАК ТУК ДА НЕ СИ ПРИПОМНИМ ИНТЕРНАЦИОНАЛА В РУСКИЯ ПРЕВОД НА КРЖАНОВСКИ :"НИКТО  НЕ ДАСТ НАМ ИСКУПЛЕНИЯ/НИ БОГ, НИ ЦАРЬ И НЕ ГЕРОЙ,/ДОБЬЕМСЯ ВСЕ ОСВОБОЖДЕНИЯ/СВОЕЮ СОБСТВЕННОЙ РУКОЙ". ЧУТОВНИЯТ ГЕРОЙ ВСЕ ПАК СЕ Е ПОЯВИЛ И УКРАСИЛ С ПАМЕТНИ  ДЕЛА. УВИ, ВСИЧКИТЕ ДОСТАТЪЧНО СЪМНИТЕЛНИ.Не че не си навлече неприязънта и на външния свят.– НАЛИ ТАМ СИ СТИСКАХА РЪЦЕТЕ И ПРЕГРЪЩАХА.–Еврокомисията направо хлъцна, -  СИ ГЛЪТНА ЕЗИКА ПРЕД ТОЗИ "БУЛГАР–БУЛГАР", когато с режещ тон Костов й съобщи, че няма никакво намерение да чака десет години за влизане в съюза, както му бе намекнато в началото.– НО ГИ ПРИНУДИ ДА СИ НАЛЕГНАТ ПАРЦАЛИТЕ ТОВА ЧУДО НЕВИЖДАНО. Американците останаха втрещени,–ОЙ КАКВИ СА МИ БИЛИ НЕЖНИ И ПОЕТИЧНИ ДУШИ – когато Костов не се огъна под натиска на Държавния департамент и отказа България да приеме 20,000-30,000 албански бежанци на своя територия. – ЛЕЛЕ, КАКВО СТРАШИЛИЩЕ ЗА ЕВРОПА И САЩ СЕ Е ОКАЗАЛ ТОЗИ МУРГАВ ЕРБАП!Руснаците никога няма да забравят как Костовото правителство им отказа въздушен коридор към Косово, за да стоварят войски в Прищина, преди да са пристигнали западните съюзници. Външната неприязън е разбираема. – ПЪК И РУСНАЦИТЕ СИ ГО ОТНЕСОХА ОТ НЕГО. МАЙ САМО УКРАИНЦИТЕ ПОЖАЛИ?!

Костов от време на време ги удряше

с линийка през пръстите - НАЛИ ИМ Е КЛАСЕН НАСТАВНИК – и това на тях не им харесваше. Вътрешната, българската омраза е неразбираема със смайващите си космически- ЧАК ПЪК? – размери. Англичаните например, които Чърчил – САМИЯТ ЧЪРЧИЛ СКРОМНО ИМ БЛАГОДАРИ ЧЕ САМИ СА СЕ СПАСИЛИ – спаси от унизителен разгром по време на войната и накрая ги направи победители – ЧЕ АКО ТАКА ПРОИЗВЕЖДА ПОБЕДИТЕЛИ ДА ГО БЯХА НАЕЛИ В САМОТО НАЧАЛО НА ВОЙНАТА - те го свалиха от власт за "благодарност", но не го намразиха.–А ЗА НАМРАЗВАНЕ, НАМРАЗИХА, ПРИКЛЮЧИХА С ПОЛИТИЧЕСКАТА МУ КАРИЕРА. НО ТУК НЕ Е  МЯСТОТО НА  ДРАГАЛЕВЕЦА  ДА ДЕЛИ МЕГДАН С ХОРА ОТ БЛАГОРОДНО ПОТЕКЛО.НЯКАКЪВ ПО-ДРЕБЕН  ЗА ПАРАЛЕЛ? а ДА, ДЖОН МЕЙДЖЪР,ПОНЕ ПО РЪСТ МУ ПОДХОЖДА. В началото на ХХІ век го обявиха за "най-великия държавник за всички времена". –ЧЪРЧИЛ ВСЕ ПАК, НЕ КОСТОВ. –  Българите обаче, които Костов спаси от азиатска бедност  –НАЛИ И ТОЙ УЧАСТВАШЕ КАТО  ДЪРЖАВНИК И ПАРТИЕН ЛИДЕР В ТОЗИ ПРОЦЕС НА СЪЗНАТЕЛНА ПАУПЕРИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ПОНЕ КАТО ВЪЗЛОВ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ–, руска подчиненост и ги докара до портите на Европа - те не само го свалиха от власт. Те го мразят, както никога никого не са мразили преди.– Е, ПИТАЛ ЛИ ГИ Е ТОЙ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ЗА ВСИЧКИ  ТЕЗИ  НАПРАВЕНИ ОТ НЕГО ДОБРИНИ?

Иван Костов не е най-приятният човек на света.– И ТОВА  ОСТАВА... В най-невинна лична среща е способен да направи така, че после човек да реши да го отбягва толкова дълго, колкото е възможно.– ЗАЩО ТОГАВА НЕ ГО ОТБЕГНЕШ, А МУ СТАВАШ ПРИДВОРЕН ХОДАТАЙ? Той обаче не е мразен заради това – И ЗАРАДИ ТОВА, ТО НИКАК НЕ Е МАЛКО ЗА ПОЛИТИК; в крайна сметка повечето хора никога не са го виждали "на живо". Мразен е, защото направи две исторически важни неща, които изтръгнаха България от блатото на постсоциалистическото битуване, ЧАК ПЪК БЛАТО. И НИЕ СМЕ ГАЗИЛИ В БЛАТОТО, НО КРАКАТА НИ СА ОСТАНАЛИ СУХИ.– в което продължават да си бълбукат наши съседи и братовчеди като молдовци, беларуси и узбеки.– ЖИВИ ДА ГИ ОПЛАЧЕШ, КАК ВСЕ ОЩЕ СА ЖИВИ, МИЛИТЕ. Първото и най-важно - затвори социалистическата промишленост.– ПОНЕ  ЗА ТАЗИ НАГЛОСТ ДОРИ И СОРОС БИ СИ ЗАТВОРИЛ ОЧИТЕ. КАКВО НАСРЕЩА КОСТОВ ПОСТРОИ, А НЕ РАЗРУШИ.

Рядко си спомняме, че към 1997 година по-голямата част от българите си живееха така, както бяха свикнали от 60-те години. Ходеха на работа в държавния завод, където не работиха нищо полезно, НИЩО ПОЛЕЗНО? Е КОЙ ТИ ПОСТРОИ БОЛНИЦИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ,ЧИЛИЩА? КОЙ ВИ ДАДЕ ОБРАЗОВАНИЕ – НА ТЕБ И КОСТОВ? КОЙ ВИ ЛЕКУВА, И ТО НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. – но получаваха някаква заплата. СТИГАШЕ ЗА ЛЮБИМАТА ТИ БИРА И СИРЕНЦЕ. Междувременно вземаха от завода всичко, което им трябваше, за да работят и "на частно" - в сивия сектор. Заводите бяха на загуба, тъй като не произвеждаха нищо конкурентно. Загубите се покриваха от данъците, които никой не плащаше. – Е КАК ТОГАВА СЕ ПОКРИВАХА? Страната, извън София и два-три големи града, живееше на принципа "всеки лъже всеки". –СЕГА ПЪК ТИ СЕ НАМЕРИ ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВДОЛЮБЕЦ ДА КАЖЕШ ИСТИНАТА НА ВСИЧКИ. ВИКНИ ПОНЕ КОСТОВ ДА ТИ ПРИГЛАСЯ.

Накрая обаче дойде сметката.–ЗА СМЕТКАТА ВЯРНО, ВМЕСТО ВИЕ С КОСТОВ, ПЛАТИХА Я ПЕНСИОНЕРИТЕ. Точно този опит за съхранение на социалистическия бит доведе до пълен фалит на държавата и необходимостта да се почне наново.ЗАЩО ТОГАВА КОСТОВ  НЕ ОБОСНОВА С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ТОЗИ ФАЛИТ И НЕ ПОПИТА ЗА ПОНОСИМОСТТА НА МЕРКИТЕ ВЗЕТИ В РЕЗУЛТАТ НА НЕГО. Като част от това ново начало Костов затвори тези предприятия. Спря течовете в бюджета и изряза гнилото, за да се развие здравото. – ОЙ ТОЙ БИЛ ОЩЕ И НАРОДОЛЮБЕЦ-ХИРУРГ. КАЖИ ГО, ТА КАТУНЪТ ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕГО. От гледна точка на масовата психология обаче това бе катастрофално разрушаване на привичния и уютен начин на живот, който българите особено ценяха.– И ЩОМ ГО Е СТОРИЛ ЗА НАШЕ ОБЩО БЛАГО – ДА ПЛЕСНЕМ С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНЕМ.

Костов наистина им "взе всичко"

- взе им света, който харесваха,ЗА ТОВА ДА ГО ОБИЧАМЕ С НЕИСТОВА НАРОДНА ЛЮБОВ? защото в него не поемаха нито рискове, нито отговорности. И след това направи второто важно нещо. Съобщи им, че вместо да чакат някой да дойде и да им даде, е време да запретнат ръкавите и да се справят с живота. Отне им правото да потънат във вечен траур по изгубения начин на живот. Не само им отне рая, но им забрани да плачат за него. ОЙ, ТОЙ БИЛ И ПЕДАГОГ НА НАРОДА СИ – ОТ ЕТНОСА МАКАР.

В този момент трупаната неприязън избухна в омраза. Костов бе преопакован в чудовище, ЩО  ПРЕОПАКОВАН, ТОЙ ДА НЕ Е СТОКА?! А ЧУДОВИЩЕ СИ БЕШЕ БЕЗ ВСЯКО ПРЕОБЛИЧАНЕ  –  което се натъкнало на един щастлив народец и - напълно безпричинно и само заради злата си воля - ЗЛА ВОЛЯ У НЕГО, КОЛКОТО ЩЕШ! – му взело всичко и го пратило нещастен и гол да броди по света.  – АМИ ДА, ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ И НЕ ВИ ПРИЛИЧА СЕГА, СЛЕД КАТО СЕ НАГРАБИХТЕ, ДА ЕХИДНИЧИТЕ НАД НАРОДА СИ. Оттук бе една крачка до това Костов да е причинител на всички случващи се злини - просто защото е зъл. – ДА, ЗЛИНИТЕ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ ЗЛИ ХОРА. НЯМАМЕ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДА СМЯТАМЕ КОСТОВ ЗА ДОБЪР ЧОВЕК. В пролетта на 2001 година медиите директно го обвиниха в убийството на дете на таксиметров шофьор, а таксистите блокираха парламента и искаха да го разкъсат. После се разбра, че не бил той, а била майката на детето - но тогава вече злият Костов беше виновен за други възникнали злини.–САНКИМ, НЕ

Разбира се, слизането - ДА ПОДЧЕРТАЕМ, ПРЕЖДЕВРЕМЕННО – на Костов от власт през 2001 г. си има и обективни обяснения. Докато народът наистина страдаше, докато се преподреди в новия свят на отговорността, Костови съратници станаха "необяснимо богати" - по израза на неговия предшественик Филип Димитров.- ЗНАЧИ И ИМАЛО ОБЕКТИВНИ, "КЛАСОВИ" ПРИЧИНИ ЗА ОМРАЗАТА КЪМ КОСТОВ. Появи се и типичното за нашите земи високомерие на управляващите спрямо управляваните. – КАКВО ПО–ГОЛЯМО ВИСОКОМЕРИЕ ОТ КОСТОВИТЕ ВСЕЗНАЙКОВЩИНА, "ЕКСПЕРТНОСТ" И "ПАНКОМПЕТЕНТНОСТ". Кадровите грешки на Костов бяха на моменти смайващи, способността да се самозалъгва - впечатляваща, а комуникацията с обществото - най-малкото неефективна. – Е ТУК ДА РЪКОПЛЯСКАМЕ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧЕМ?

Но не тези причини обясняват защо българите свалиха Костов от власт през 2001 година. Те го наказаха, защото им "взе всичко". И го заместиха с царя, защото преведоха неговите витиевати послания на езика, който разбираха: "Вервайте ми, аз ще ви оправя, аз ще ви дам..."– И ПОНЕЖЕ ТОЙ ИЗЛЪГА, ДА ОПРОСТИМ ГРЕХОВЕТЕ НА КОСТОВ, ТАКА ЛИ? Опитаха се да заменят Маргарет Тачър с Тодор Живков. Опитват се и до днес. И докато търсят кой да им "даде" срещу коленичене и послушание,- НА ВАС ДАВАТ ЗА КОЛЕНИЧЕНЕ И ПОСЛУШАНИЕ, ЗА НАС ПОНЕ ЕДНА ДОБРА ДУМА НЕ ОТРОНВАТ – ще мразят Иван Костов, който им казваше: "Изправете се и си вземете сами." – КАК ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА СИ ГО ВЗЕМЕМ САМИ, КОГАТО ТОЙ НИ ГО ОТНЕ. Дори не злорадстват за неговото падение. Да не вземе да се върне...САКЪН, ДОСТАТЪЧНО СЕ Е НАСРАЛ.

Философът Бъркли в крайна сметка дава отговор на загадката с падащото в гората дърво. Дори да няма кой да чуе тътена, пише той, тътен има, защото отеква в ушите на Бог. Всички са си запушили ушите за грохота от падането на Костов. Но този грохот отеква в историята. И ще ги връхлети тогава, когато най-малко очакват.  ОЙ, ТУК И ВИСШИТЕ СИЛИ СА ПРИВЛЕЧЕНИ ЗА СВИДЕТЕЛИ И ОТМЪСТИТЕЛИ НА НАРОД, КОЙТО НЕ РАЗБИРА ВОДЕЩИЯ ГО КЪМ КАТУНА ИМЕНИТ СЪГРАЖДАНИН.

Евгений Дайнов, „Дневник"

 

 

 
 
 
име:
e-mail:
коментар:
въведете кода
въведете кода
 
коментари

    Атанас Атанасов
    дата: 19.08.2017 г., 02:08

    Много точен коментар! Поздравлявам те аевгений!
    anton
    дата: 22.08.2016 г., 02:42

    още нещо... макар да знам, че никой няма да го разбере, защото българина е прост човек, ако не беше Иван Костов, България нямаше да я има на картата. Благодаря :)
    anton
    дата: 22.08.2016 г., 02:41

    кучетата лаят, кервана си върви, българино прост земи се оправи...
    Bojidar
    дата: 18.08.2016 г., 12:29

    Маниполативна статия. Едва ли не още малко и ореол ще му се появи другаря Костов. Разбира, се че той е основният виновник за разпродаването на безценица и връщането за скрап на цялата "Комунистическа индустрия". Отидете в Чехия и Словакия да видите как те са си запазили и модернизирали тяхната "Комунистическа индустрия", включително и нейния гръбнак - железопътния транспорт. Разбира се благодарение на това те просперират и имат доста добре развити икономики. Бита на хората е на високо ниво. Имат много добре развити транспортни схеми. Един от основните виновници ние да сме толкова изостанали от тях е именно лицето Иван Костов. Така, че въобще не се опитвайте да заблуждвате хората. Моля!


    nedko
    дата: 18.08.2016 г., 11:03

    По името на автора може да се съди публикацията.
    Анонимен
    дата: 18.08.2016 г., 06:18

    Много точно , "изправете се и си вземете сами", и народа го послуша , взе му главата ! :)
    Помнещ
    дата: 18.08.2016 г., 01:24

    Този прочит на историята е селективен! Наистина трябва да се посочат фактите по-пълно! Генезиса на Костов е от средите на перестройчиците в БКП и когато тази фракция, която сложи Виденов,ограби банките и ликвидира Луканов, тогава Костов трябваше да поема ледващата фаза от прехода.
    Анонимен
    дата: 17.08.2016 г., 14:29

    Мдааа, позната ситуация: съратниците черни, пък Командира изцяло в бяло!
    "Лидерът е търговец на надежди." - Наполеон Бонапарт
    А Костов добре изтъргува нашите, безскруполно и алчно добре!
    Ще кажа само едно име, ей така "произволно": Косьо Самоковеца.
    Евгени, Евгени! Народа не е чак толкова прост! Излагаш се, човече!
    Питащият
    дата: 17.08.2016 г., 13:11

    Костов ли направи всичко това ? А би ли посмял да не го направи? Имаше натиск от гражданите всичко това да се случи и комунизмът да си отиде , но Костов не пожела да направи най-важното и затова е боклук ,а от ОДС и СДС останаха някакви смешни , жалки люспи и маргинали които днес са част РБ = Рибари и Балъци = Ренегати и Боклуци , които са все още в коалиция с една мутра , за която бай Тошо е велик управник. Впрочем царят, който докараха ДС-тата довърши работата на Костов. Комунистите станали капиталисти не без помощта на Костов нямаха нищо напротив да станем част от Европа . И Бай ви Ганьо не имал нищо против Европата . Там си е продавал мускалите с розово масло . И ако погледнем как расте българският износ ще видим че расте най-бързо за Европа . Защо да са против Европа върхушката и милионерите на БСП и ДС , които правителството на Костов обслужи и направи богати за жълти стотинки .Никой не провери с какво пари купуваха , никой не потърси изнесените милиарди, никой не подгони кредитните милионери. Затова сега на власт е Мафията . На власт е защото СДС бе назначена от ДС опозиция , удобна опозиция, резервният вариант , последната отбранителна линия и когато вече не им бе нужно , когато си докараха царя да ни оправя за 800 дни , трябваше някой да опере пешкира за пред простолюдието . Конвергенцията на елитите договорена още от Горбачов със Запада беше по-важна от справедливостта .
    Анонимен
    дата: 17.08.2016 г., 08:21

    Иван Костов за сега е най големия държавник на прехода
    Nick Steffanov
    дата: 28.05.2013 г., 11:12

    То и в Америка за всичко им е виновен Буш!
    vazmuten
    дата: 26.05.2013 г., 20:02

    Moje bi ima mnogo kato tozi BG,zatova balgarskia narod e v tova polojenie i shte stava po zle s takiva maloumni i tupi izbirateli.KOSTOV e na svetlinni godini ot vsichki lajlivi i kradlivi polititsi,no ne e popadnal na darjava,pak i takava niama veche...
    [BG
    дата: 26.05.2013 г., 00:52

    НА КОСТОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КОНФИСКУВАНО ЦЯЛОТО МУ ИМУШЕСТВО ДО ДЕВЕТО ПОКОЛЕНИЕ А ТОЙ ДА БЪДЕ РАЗПЪНАТ НА 4 КОНЯ НА ЦЕНТРАЛЕН ПЛОЩАД В СОФИЯ И ВСИЧКИ ХОРА ДА МИНАВАТ И ДА ПЛЮЯТ ВЪРХУ НЕГО И ТОВА ДА БЪДЕ ЗА НАЗИДАНИЕ НА НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ КОЙТО ИДВАТ СЛЕД НЕГО САМО ТАКА МОЖЕ МАЛКО ДА СЕ ОПРАВИ НАЩТА МАЛКА И ХУБАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ СМЪРТ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ КОЙТО КРАДЪТ ОТ НАРОДА

 
ОЩЕ ОТ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ
Българска енциклопедия на грабителската приватизация
Васил Найденов, Вежди Рашидов и Иван Костов изгоряха с милиони
Конституционен съдия: Не касирахме изборите заради ЕС
Конституционният съд отказа на ГЕРБ да касира изборите
Хиляди протестираха срещу назначението на Пеевски (ОБНОВЕНА)
Неясните бюлетини в Костинброд стигнаха половин милион
Ексклузивно
Оскарите
Здраве

        ВИДЕО: Самюел Ел. Джаксън пред BG VOICE: Холивуд се променя
        1 година Ралица Василева в BiT: Никой не гледа
        ЕКСКЛУЗИВНО: Кейти Корик и Ясен Дараков за Избори 2016 - Америка между Тръмп и Клинтън (ВИДЕО)
        ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Хилари Клинтън избегна въпрос на Ясен Дараков
    Виж всички

 
Всички права запазени © 2017 BG VOICE, Inc.
BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада
BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada
 
Капка Аристидова Та, не разбрах, какво е истинското наследство?НПО-то на жена му,командвано от Сорос? Масовата ограбвация,пардон,приватизация? Огромната къща в Драгалевци от "закуски"? Унищожената икономика на големия икономист по "Политическа икономия"? Унищоженото КОРАБОПЛАВАНЕ, КОРАБОСТРОЕНЕ, ВЪЗДУХОПЛАВАНЕ? Ако сегашните 30-годишни не са видяли това, ние сме съвременниците, които го изживяха, докато те растяха. За сведение на младите само БМФ и БГА "Балкан" имаха мощности да изкарват целия брутен вътрешен продукт на държавата. Дали го имат и сега? И колко е той, масово пишещите в сайтове и др. подобни знаят ли го?
Харесва миПоказване на още реакции
· Отговор · 1 час     


Ой, каква света вода ненапита! Лично Костов ми задигна цял национализиран от комунистите апартамент чрез компенсаторки. Десеторно  обезценени, те отидоха  при костовите мекерета и него самия, "мургавия".
                   Колкото до Дайнов, може все пак да се засрами  заради  такова финансирано от Сорос ходатайство. Но е дебелоок.
                    Добре, към проклятията си срещу Костов ще присъединим и него за по-добър дикиш на клетвата.  Да упустеете дано!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lazarlalev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 186195
Постинги: 243
Коментари: 48
Гласове: 86
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031